Nacionalna konferencija "Mladi smo, pa šta? Vol_2"

U Centru za mlade Bunker, 30. studenog održava se konferencija Mladih lidera.

O čemu je riječ?
 
Riječ je o Nacionalnoj konferenciji za mlade "Mladi smo, pa šta? VOL_2". Konferenciju organizaciju upravo mladi, naši Mladi lideri generacija 2. Mladi su osmislili program, samostalno osmislili koncept konferencije, pozvali paneliste i vizuale.
 

Upravo kroz naziv "Mladi smo, pa šta?" želi se istaknuti da dob mladima nije blokada za izražavanje njihovih potreba i predlaganje rješenja. Program su osmislili Mladi lideri generacije 2 čime se osigurala i njihova aktivna uloga i sudjelovanje u organizacijskom odboru.

 

Plan konferencije

Sudionici će imati priliku poslušati mlade nade, Frančesku Licul i Marka Perkovića koji će otvoriti konferenciju te predstaviti članove programa Mladih lidera, program konferencije. Voditeljica projekta Mreže za aktivaciju mladih, Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge ZAMISLI i članicu Europskog gospodarskog i socijalnog odbora, reći će nešto više o projektu koji je započeo prije tri godine te će izložiti ovogodišnje rezultate programa Mladih lidera.

Ana Knežević i Kristina Krsnik predstavit će program Mladih lidera generacija 2. Govorit će o rezultatima Mladih lidera, njihovu radu, pripremi organizacije ovogodišnje konferencije te koracima koji slijede.

U drugom dijelu, održat će se dvije panel rasprave, na temu “Politička participacija mladih - čemu to?” te "Mentalno zdravlje mladih - mitovi ili istine?"

Na samom kraju održat će se World Cafe “Politička participacija mladih” te zatvaranje službenog dijela konferencije. U neformalnom dijelu, sudionici će imati priliku sudjelovati u pub kvizu "Mladi smo, pa svejedno nešto znamo” i nastaviti druženje u neformalnom okruženju uz DJ-a Maria Kovača.

vizual Nacionalna konferencija Bunker Samobor

 

 

 

 


Nema događanja
Veljača 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos