Projekt "Zajedno do doma"

Projekt "Zajedno do doma" namijenjen je udomljenim mladima i mladima u sustavu udomiteljstva.

Cilj projekta je jačanje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi, udomitelja i stručnjaka u čijem su profesionalnom interesu spomenute skupine. "Zajedno do doma" provode Svjetski savez mladih Hrvatska, Udruga Igra i Udruga Pragma. Sudionike očekuju tri termina dvosatnih online radionica koje su za njih pripremile Udruga Igra i Pragma koje će se održati u travnju, svibanjski teambuilding na obroncima Papuka te šestodnevni izlet u Vukovaru. Sudjelovanje mladih u potpunosti je besplatno.

Sudjelovati mogu mladi iz sljedećih županija: Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Varaždinske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske županije i Grada Zagreba, u dobi od 15 do 18 godina. Ciklus "U potrazi za osobom" čini 6 radionica: dvije radionice usmjerene jačanju komunikacijskih vještina mladih i četiri video – radionice (uz raspravu) usmjerene osobnom rastu i razvoju.

Radionice se usmjeravaju na istraživanje osobne povijesti, potragu za temeljima identiteta i jačanje ego-integriteta. Namijenjene su učenicima/studentima srednjih škola/fakulteta koje obrađuju teme iz područja komunikacije te osobnog rasta i razvoja, s ciljem podizanja svijesti o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja te jačanja čimbenika otpornosti. Prijave su otvorene do nedjelje (11. travnja), a obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.

Projekt "Zajedno do doma" traje do prosinca ove godine, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda. Sva dodatna pitanja zainteresirani mogu postaviti putem e-maila, na adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Autor: Portal icm-zg.info / Svjetski savez mladih Hrvatska


Nema događanja
Prošli mjesec Siječanj 2022 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 52 1 2
week 1 3 4 5 6 7 8 9
week 2 10 11 12 13 14 15 16
week 3 17 18 19 20 21 22 23
week 4 24 25 26 27 28 29 30
week 5 31

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos