Projekt "Zajedno do doma"

Projekt "Zajedno do doma" namijenjen je udomljenim mladima i mladima u sustavu udomiteljstva.

Cilj projekta je jačanje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi, udomitelja i stručnjaka u čijem su profesionalnom interesu spomenute skupine. "Zajedno do doma" provode Svjetski savez mladih Hrvatska, Udruga Igra i Udruga Pragma. Sudionike očekuju tri termina dvosatnih online radionica koje su za njih pripremile Udruga Igra i Pragma koje će se održati u travnju, svibanjski teambuilding na obroncima Papuka te šestodnevni izlet u Vukovaru. Sudjelovanje mladih u potpunosti je besplatno.

Sudjelovati mogu mladi iz sljedećih županija: Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Varaždinske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske županije i Grada Zagreba, u dobi od 15 do 18 godina. Ciklus "U potrazi za osobom" čini 6 radionica: dvije radionice usmjerene jačanju komunikacijskih vještina mladih i četiri video – radionice (uz raspravu) usmjerene osobnom rastu i razvoju.

Radionice se usmjeravaju na istraživanje osobne povijesti, potragu za temeljima identiteta i jačanje ego-integriteta. Namijenjene su učenicima/studentima srednjih škola/fakulteta koje obrađuju teme iz područja komunikacije te osobnog rasta i razvoja, s ciljem podizanja svijesti o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja te jačanja čimbenika otpornosti. Prijave su otvorene do nedjelje (11. travnja), a obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE.

Projekt "Zajedno do doma" traje do prosinca ove godine, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda. Sva dodatna pitanja zainteresirani mogu postaviti putem e-maila, na adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Autor: Portal icm-zg.info / Svjetski savez mladih Hrvatska


Nema događanja
Prošli mjesec Svibanj 2021 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 17 1 2
week 18 3 4 5 6 7 8 9
week 19 10 11 12 13 14 15 16
week 20 17 18 19 20 21 22 23
week 21 24 25 26 27 28 29 30
week 22 31

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos