"Skok i pet za mlade"

Udruga Impress poziva mlade da se priključe obilježavanju Međunarodnog dana mladih u svom gradu.

Povodom Međunarodnog dana mladih (12. kolovoza), udruga Impress će u utorak provesti kampanju „Skok i pet za mlade! Čujete li nas?“. Mladi iz cijele Hrvatske koji se žele sudjelovati u kampanji, mogu to učiniti na dva načina:

- Skok za mlade! Čujete li nas? - fotografije na kojima mladi skaču (utorak, od 10 sati) - skok će na tim fotografijama predstavljati snagu i energiju kojom mladi ljudi doprinose društvu;
- Pet za mlade! Čujete li nas? - fotografije na kojima mladi "pružaju 5" prema objektivu i/ili "daju 5" nekom drugom - (utorak, od 17 sati) predstavlja suradnju, uspjeh, pružanje ruke suradnje svima, podržavanje mladih.

Mladi će fotografije objavljivati koristeći hashtag: #medunarodnidanmladih #kolazRH #skokzamlade #5zamlade #mladiufokusu #cujetelinas #impress #(mjestoiz kojeg dolazite) #(organizacija iz koje dolazite). Autori fotografije trebaju poslati i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U poruci je potrebno navesti: ime i prezime/ime i prezime osoba s fotografije, mjesto iz kojeg dolaze i ime organizacije koju predstavljaju.

Objavom fotografije na Međunarodni dan mladih (12. kolovoza) sa svim pripadajućim hashtagovima i/ili slanjem fotografija i podataka, mladi ustupaju pravo na uvrštenje vaše fotografije na zajednički kolaž, na kojem će biti istaknuta fotografija, mjesto i organizacija koju predstavljaju (ako predstavljaju organizaciju). Uključi se u kampanju "Skok i pet za mlade! Čujete li nas?" na Međunarodni dan mladih! Najbolje fotografije bit će nagrađene.

Autor: Portal icm-zg.info / Udruga Impress


Nema događanja
Prošli mjesec Studeni 2021 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 44 1 2 3 4 5 6 7
week 45 8 9 10 11 12 13 14
week 46 15 16 17 18 19 20 21
week 47 22 23 24 25 26 27 28
week 48 29 30

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos