Natječaj "Budućnost je tvoja!"

Natječaj "Budućnost je tvoja!" omogućava mladima da postavljaju pitanja institucijama Europske unije.

Povod je Europski tjedan mladih, a kroz videonatječaj "Budućnost je tvoja!" mladi mogu postavljati pitanja i dijeliti svoje ideje o prioritetima i izazovima života u Europskoj uniji. Na taj način će doprinijeti oblikovanju zajedničke budućnosti. Teme koje su relevantne su za ovaj natječaj su:

- Novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.: osiguravaju li mogućnosti za sve?
- Snaži li se angažman mladih u donošenju odluka, posebno tijekom pandemije Covid, i kako će novi programi pridonijeti jačanju kulture sudjelovanja?
- Vode li novi programi računa o održivosti i kako potiču organizacije i pojedince da primjenjuju zelene prakse?
- Je li Europa spremna za digitalno doba i kako će novi programi Erasmus + i Europske snage solidarnosti potaknuti digitalnu transformaciju?
- Kako će novi programi pridonijeti oporavku naših društava nakon Covida i izgradnji otpornosti?

Mladi koji žele sudjelovati trebaju u videu postaviti svoje pitanje ili dati komentar na jednu od predloženih tema. Nagradni natječaj traje do 30. svibnja. Videopitanje se postavlja na Youtube kanal, Instagram ili Facebook osobe koja se prijavljuje na natječaj, uz obavezno označavanje #EuropeDirectSlavonskiBrod #EurodeskaHrvatska #TheFutureIsYour, te obavezno slanje na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., po potrebi Jumbo mailom ili We Transferom, uz prijavne podatke navedene u uvjetima natječaja. Detalje natječaja saznajte OVDJE.

Autor: Portal icm-zg.info / Europski dom Slavonski Brod


Nema događanja
Prošli mjesec Lipanj 2021 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 22 1 2 3 4 5 6
week 23 7 8 9 10 11 12 13
week 24 14 15 16 17 18 19 20
week 25 21 22 23 24 25 26 27
week 26 28 29 30

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos