Stand up i konferencija

Mreža za aktivaciju mladih poziva zainteresirane mlade da se uključe u OPEN MIC i konferenciju o mladima.

Stand up kroz OPEN MIC u organizaciji MAM održati će se u sklopu konferencije "Mladi smo, pa šta?" u Centru za mlade Bunker u Samoboru. Prijaviti se mogu osobe u dobi od 15 do 30 godina, a njihov skeč može trajati najviše 8 minuta. Najbolje STAND-UP izvedbe na konferenciji bit će nagrađene. Pitanja na koja se mladi mogu osvrnuti u sklopu skeča su, primjerice:

- kako nas obrazovanje priprema za zapošljavanje?;
- biramo li zanimanje zbog plaće ili nas to zanima?;
- kako mladi traže posao?;
- kako mladi nađu posao?;
- kako mladi zadrže posao?

Moto ove aktivnosti je "Daj da se nasmijem, ne da se nerviram!". Mreža za aktivaciju mladih na ovaj način želi potaknuti mlade na razmišljanje o aktualnim problemima te davanje svoje perspektive i prijedloga rješenja, kroz humor.

Konferenciju "Mladi smo, pa šta?" organizira "Mreža za aktivaciju mladih" u suradnji s Centrom za mlade BUNKER. Udruga Zamisli u partnerstvu s 15 udruga, Ekonomskim institutom Zagreb i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Splitu provodi projekt Mreža za aktivaciju mladih. Svrha projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Konferencija "Mladi smo, pa šta?" održava se u četvrtak (24. studenoga) od 10:00 do 16:00 sati u prostoru Bunkera na adresi: Ul. Savke Dabčević Kučar 8, u Samoboru. Sudjeluj na konferenciji i Open Micu. Prijavi se OVDJE.

Autor: Portal icm-zg.info / Mreža za aktivaciju mladih

 


Nema događanja
Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos