Kako preživjeti Valentinovo?

Stiglo je Valentinovo!

Valentinovo je dan obilježavanja ljubavi, ali što ako nam taj dan predstavlja grč u trbuhu i podsjetnik da nemamo „bolju „ polovicu? Zašto taj dan ne bismo slavili ljubav prema sebi? Ipak sebe imamo zauvijek, a dečki i cure i tako odlaze. Preporučujem tetošiti sebe tijekom cijele godine i to imati kao uobičajenu praksu.

Imati dan za sebe i prijatelje

Možda si oduvijek htjela probati neku aktivnost kao što je planinarenje na Sljeme ili otići na tretmane u kozmetički salon. Masaža bi mogla pomoći kod nagomilanog stresa i super je način relaksacije. Ili, najjednostavnije, možeš naručiti pizzu ili hamburger preko dostave i gledati najdražu seriju. Ako imaš uobičajenu rutinu tijekom tjedna potrudi se nastaviti sa njom i ne dati da jedan dan u godini uništi cijeli tjedan. Na kraju dana, ti si jedina osoba koja će biti „uz tebe“ cijelo vrijeme i zna točno kako želiš biti tretirana.

Uz Valentinovo se obilježava i Galentines day kao bunt Valentinovu. Obično se obilježava dan prije Valentinova, ali nigdje ne piše da taj dan ne možeš nastavit slaviti i na Valentinovo. Pokupi ekipu  i odite na večeru ili kuglanje. Kada smo usamljeni, najgore je izolirati se. Ljubav dolazi u više oblika i zašto ne bismo slavili ljubav prema prijateljima taj dan?

Zapamti da je to samo dan

Kao i svaki dan Valentinovo prođe i više ga se nećeš ni sjećati za nekoliko dana. U redu je biti tužan i usamljen. Svi imamo te dane. Samo taj dan može biti pojačana usamljenost, to je u redu. Svi smo ljudi i imamo osjećaje.

Kako god odlučili provesti Valentinovo, iskazivanje ljubavi je moguće i bez partnera. Tu je obitelj, prijatelji ili čak kolege sa posla. Ako Valentinovo gledamo kroz tu perspektivu, to je zapravo divan dan jer slavimo osjećaj koja nas pokreće. Zato izađite van i pokažite ljubav!

Autorica: Tea Hopovac

val2

Izvor: pixaby


Nema događanja
Veljača 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos