Izradi svoj ikigai- online radionica

Ikigai se smatra japanskom tajnom sretnog života, to je sreća zbog neprestane zakupljenosti!

Drugim riječima to je smisao života ili ono zbog čega svaki dan ustajemo s veseljem.  IKIGAI označava preklapanje četiri životne kvalitete – ono što čovjek voli, u čemu je dobar, što svijetu treba i sve za što može biti plaćen. 

Prijavi se za besplatnu online radionicu i izradi svoj IKIGAI. Link za prijave. Rok za prijave je 17.5. u podne. Tada ćeš na mail dobiti link za sudjelovanje. Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor: https://zoom.us/download

Potrebno je pripremiti A4 papir i šarene pisalice :)

Radionicu vodi Aleksandra Štingl - savjetnica za odnose s javnošću s više od 15 godina agencijskog iskustva u odnosima s javnošću. Bavi se strateškim planiranjem, izradom komunikacijskih i marketinških strategija, osmišljavanjem i realizacijom različitih događanja, izobrazbom u odnosima s javnošću i  kriznom komuniciranju, osmišljavanjem promotivnih materijala, razvijanjem sadržaja za Internet stranice i društvene mreže, upravljanjem odnosima s medijima te osmišljavanjem i provođenjem javnih informacijskih kampanja. Vodila odnose s javnošću za naručitelje iz javnog i privatnog sektora iz područja energetike, farmacije, turizma, IT-a i dr.  Do sada je kao komunikacijski i marketinški stručnjak vodila i sudjelovala na više od 20 projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije te brojnim projektima Svjetske banke.  

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera.

Autor: Portal icm-zg.info/CMZ


Nema događanja
Prošli mjesec Lipanj 2020 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 23 1 2 3 4 5 6 7
week 24 8 9 10 11 12 13 14
week 25 15 16 17 18 19 20 21
week 26 22 23 24 25 26 27 28
week 27 29 30

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos