Kava sa strancem’ u domu na Savi

15. listopada u popodnevnim sastancima popijete kavu u studentskom doma na Savi.

Sara Filipa Delić, studentica Akademije dramskih umjetnosti, zajedno s svojom prijateljicom Lucijom Fir pokreče jedan zanimljivi projekt koji će još više zbližiti savske studente.

Sara Filipa i Lucija organiziraju najveću kavu u Zagrebu koja će brojnim studentima, a pogotovo brucošima olakšati život u novom gradu. ‘Kava Sava’ ili ‘Kava sa strancem’ događaj je na kojemu će dvije nepoznate osobe sjesti za isti stol i uz lagano ispijanje kave odgovarati na unaprijed pripremljena pitanja.

-Cilj ovog projekta je prvenstveno upoznavanje, sklapanje novih prijateljstava te rušenje predrasuda. Naime, svi smo mi nekad došli po prvi put na Savu. I naravno, svaki početak je težak, dok se uhodaš, stekneš poznanstva vrijeme jednostavno proleti. Postoje introvertniji ljudi kojima je možda teže pronaći prijatelje, dok postoje i ekstroverti kojima to ide od ruke. Možda bi upravo ovom kavom uspjeli privući i jedne i druge da se odvaže i budu dio našeg projekta, kaže nam Sara Filipa, kako prenosi srednja.hr

Ovaj jedinstveni događaj održat će se u nedjelju 15. listopada u popodnevnim satima, a djevojke kažu kako će im u timu sigurno trebati i poneki volonter koji bi im pomogao oko organizacije.

Na ovaj događaj potrebno se prijaviti na način da klikom popratite Facebook event

Autor: Portal icm-zg.info / Srednja.hr

 


Nema događanja
Prošli mjesec Veljača 2018 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28

Provodimo s partnerima

Suradnici

Umrežavanje

Doprinos